Onze Holistische Aanpak

 

Bij Evident Communicatie geloven we dat elk merk uniek is. Onze holistische benadering zorgt ervoor dat jouw merk niet alleen opvalt, maar ook echt connectie maakt met je doelgroep.

 

Onze Aanpak:

Intake & Ontdekking
Voordat we duiken in strategieƫn en tactieken, beginnen we met een grondige intake. Dit proces helpt ons inzicht te krijgen in:

   • Waar uw bedrijf momenteel staat in de online ruimte.
   • Wat u tot nu toe hebt gedaan op het gebied van social media en marketing.
   • Wie uw doelgroep is en hoe goed u hen begrijpt.
   • Uw bedrijfsdoelen en hoe social media daarbij kan helpen.

De Golden Circle Analyse
We duiken diep in het ‘waarom’, ‘hoe’ en ‘wat’ van uw bedrijf om te zorgen dat uw merkboodschap authentiek en krachtig overkomt op social media.

Strategische Positionering
Met het inzicht uit de intake en de Golden Circle analyse, bekijken we wat er gedaan wordt en wat eerder gedaan is door uw bedrijf op het gebied van social media en marketing in het algemeen. Hieruit halen we mogelijkheden en kansen voor verbetering en groei.

Gepersonaliseerde Aanpak
Elk bedrijf is uniek. Daarom is elke strategie die we voorstellen uniek. We richten ons niet alleen op het posten van berichten, maar op het creƫren van een holistische online aanwezigheid die waarde biedt aan uw doelgroep en uw bedrijfsdoelen ondersteunt.

 

Diensten

Social Media Strategie

Bij Evident Communicatie geloven we in het opbouwen van echte, authentieke connecties via social media. Ontdek hoe we jouw merkidentiteit, waarden en doelstellingen integreren in een krachtige, samenhangende strategie die verder gaat dan likes en shares.

Social Media Contentcreatie

In een wereld overspoeld met informatie, is het de authentieke content die opvalt. Ontdek bij Evident Communicatie hoe echte, waardevolle content de sleutel is tot diepere connecties en concrete bedrijfsgroei.

Social Media Adverteren

De digitale wereld is luidruchtig, maar met Evident Communicatie kun je je boodschap duidelijk overbrengen. Het gaat niet alleen om opvallen, maar ook om impact maken. Ontdek hoe onze strategisch geplande campagnes de juiste snaar raken bij jouw doelgroep.

Social Media Beheer

Het beheren van social media kan een dagtaak zijn, maar niet voor jou. Bij Evident Communicatie zorgen we voor een actieve, coherente en boeiende aanwezigheid op je social media platforms. Zo kun jij je focussen op wat echt telt: je bedrijf laten groeien.